R-Evolutie

Discutam despre concepte ecologiste   si despre amenintarile care ne distrug acest habitat ,despre caini comunitari si masacre de paduri , ape si animale  in acelasi timp … nu ne plac cei care invoca numele Creatorului acestui Habitat ?!

Am sa citez o vorba cat se poate de “Verde” pe care o lasa mostenire un Roman care desi a facut ani de inchisoare , nu si-a pierdut Nadejdea in voi , si anume inaintasii lui : ” Faptul ca Lumea este primita in Dar de la Dumnezeu , implica Datoria Omului de a o face Continuu Dar Semenilor Sai ! Aceasta Intrebuintare Transforma Bunurile Materiale si Spirituale din Ziduri despartitoare si din Motive de Cearta , de lupta  si de Orgoliu , in punti ale iubirii si comuniunii! Numai aceasta viziune despre rostul lucrurilor ,radical deosebita  de cea individualista , poate rezolva problema sociala” Asta este Mostenirea Noastra si Destinul ca Neam !

Traditia Ortodoxa nu a ingustat progresul prin autoritate nu incurajeaza dezordinea individualista , ci promoveaza progresul in desavarsirea infinta a comuniunii ! “Indata ce se slabeste elementul Crestin , natiunea incepe sa se descompuna , comunitatea de destin numai traieste atat de puternic in constiinta membrilor ei .Fiecare Ins se conduce atunci dupa alte conceptii ,spre alte tinte se simte ci o soarta cu totulparticulara , legaturile cu conationalii se slabesc ,se superficializeaza . Nimic Nu poate constitui intre membrii unei natiuni un cheag atat de puternic ca credinta ! ” 

Dorim o Revolutie? Sa incercam una spirituala , o revolutie proprie impotriva propriului nostru centru de control ! R -EVOLUTIE pentru Involutie, nu va putea avea niciodata un succes real daca in urma  acestei Revolutii nu va fi creat un alt tip de OM ! O revolutie a spiritului in care cel detronat va fi egoismul , bagatelizarea , individualismul si coruptia morala …Caci cine sta la baza a toate acestea , cel  care-ti spune suav la ureche ca… nu e asa negru ? neah…nu am sa-i scriu numele aici …dar va asigur ca e prezent langa voi cand cititi  aceste randuri si va spune incet la ureche ca am luat-o razna!

Cu riscul de a trezii convulsii intre agnostici , incerc sa spun ca poporul roman si-a creat Credinta Traind-o prin Foc si nu prin teorii filozofice , a rezistat atatea mii de ani tuturor Doar cu acest mistic  Doamne Ajuta ! Taiati asta din viata romanului si veti avea doua clase care vor disparea una fizic …fiind inlaturata de agnosticismul occidental   iar cealalta va disparea ca Neam metamofozandu-se in ceea ce va veni odata cu aceasta …  !

In Fine cum soarele rasare pentru toti si ploaia pe toti ne uda va trebui sa invatam ca valorile moral-traditionaliste ale omului roman  vor trebui a fi respectate si protejate ,Monahul se roaga si pentru Doctorul Ateu si Doctorul Ateu salveaza Viata Monahului ! Daca vom intelege aceasta vom avea , poate , o sansa ca din masa sa devenim un Tot , un Neam !

Deci ” Salvati Rosia Montana ” , “Cainii fara Stapan” ,  ” Padurile Virgine si Opriti defrisarile din Retezat ” , Opriti Hidrocentarele din Fagaras si  Centralele Atomice de pe Dunare ” si lista poate continua …Romania are nevoie de oameni curati , de oameni noi , de programe …nu ducem lipsa ,ci de oameni care sa puna pe primul plan aproapele sau care sa se jertfeasca pentru crezul  si destinul neamului sau !

Avem nevoie de acela care va imbraca Camasa Lui Hristos ! ( va urma)

Sa ne auzim …ingaduitori !

“Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea si se va abate de la caile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta pacatul, si îi voi tamadui tara”. (2 Cronici 7:14)

Doamne Ajuta !

( sursa citatelor – Pr.Dumitru Staniloae)

Advertisements

About cavalerultrac

...in multe inscriptii tracice, fiului, adica asa-zisului "Cavaler Trac"(Sfantul Gheorghe) Apolon-Zalmoxis, i se spune AUR si AURELIU, ceea ce ne duce cu gandul la "auriu; galben"..datorita puterii lui alchimice de transmutare a sa...pregatirea lui de razboinic a fost una meditativa in acelasi timp... cel care din omul simplu(metal impur) s-a transmutat in erou ( aur pur)...din inferior in superior Eroii au aura precum soarele... cei care demonstrau ca sunt eroi deveneau zei Eroul Trac a jucat un rol important la distrugerea asa zisilor reptilieni (ca sf. gheorghe este reprezentat doborand un reptilian sau balaur !
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to R-Evolutie

  1. ne pierdem in detalii evitand esenta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s